За нас

Ние вярваме, че с положените от нас усилия и вложена енергия, можем да допринесем за развитието на бизнеса на всеки клиент.

“Великов Акаунтинг” е счетоводна къща, чиито екип вярва, че познаването специфичните нужди на всеки клиент е от първостепенна важност и e ключов фактор при създаване на ефективен работен процес.  Прозрачните отношения и активна комуникация допринасят за изграждането на двустранно доверие.

Дългогодишният опит и интензивна работа с различни компании, в различни индустрии, позволява на счетоводния ни екип да посреща предизвикателствата на законодателството и свързаните с него отношения.

Адаптирани към съвременните технологии, сме интегрирали дигитална платформа за обмен на документи, която спестява време и улеснява Вашия процес на работа.

Съчетанието на богата практика на водещи специалисти и новаторски дух на млади сътрудници, гарантира постоянно високо качество на предоставяните счетоводни услуги и намиране на най-подходящите решения за всеки клиент.

Фокусирали сме усилията си в предоставяне на услуги с добавена стойност за нашите клиенти, защото вярваме, че Вашите нужди са на първо място.

За Лъчезар Великов (Великов Акаунтинг)

Основните принципи на “Великов Акаунтинг” се коренят в знания, придобити чрез практика.

Започвайки от първото стъпало, през последните 14 години, израствам професионално и се уча от опита, придобит в различни компании и с множество клиенти. Работата с малки, средни и големи счетоводни фирми, както и позицията ми като главен счетоводител на компания, ме научиха на важни уроци и затвърдиха професионалните ми ценности.

Вярвам, че...

  • Както големите, така и малките клиенти могат да растат, да подобряват бизнес процесите и да реализират по-добри доходи.
  • Изправянето пред предизвикателствата е единственият начин да растем и разширяваме хоризонтите си.
  • Посветеността на моето лично и професионално израстване ме придвижва напред.

Моите ценности

  • Да бъда етичен в работата си и да се придържам към моралния си компас. 
  • Да бъда експерт в областта си не е просто работа, а цел за мен.
  • Изграждането и поддържането на доверие с клиенти, партньори и колеги е в основата на всеки успех.

Тези шест изречения ме водят към личната ми цел - да помагам на компаниите да оптимизират своите процеси и разходи, за да растат, разширяват и достигат нови хоризонти.

Видео интервю за законодателните промени в България - Лъчезар Великов

Информация за счетоводното обслужване

Препоръки и мнения за AccountingV.com - Великов Акаунтинг

Имате нужда от нашите услуги?
Не се колебайте да се свържете с нас.
Тел. 0876 880 928
4.6/5 - (16 votes)